ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Barania Góra - Άποψη της κοινότητας Węgierska Górka

Ζωντανή μετάδοση στο Οκτώβριος 23, 2016
προβολές

Περιγραφή

Η Węgierska Górka βρίσκεται στο Śląskie Voivodeship (Επαρχία), στο νομό Żywiec, στο δήμο Węgierska Górka. Κύρια τουριστικά αξιοθέατα:

Λεωφόροι πάνω από τον ποταμό Soła
Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της λεωφόρου είναι η τοξωτή γέφυρα πάνω από τον ποταμό Σόλα, κατασκευασμένη από αφρικανικό ξύλο, η οποία συνδέει την οδό 3 Maja με τις λεωφόρους και το πάρκο και την Αυτοκρατορική Διαδρομή στην άλλη πλευρά του ποταμού. Ολόκληρη η τουριστική δραστηριότητα από το κέντρο της Węgierska Górka θα μεταφερθεί στις λεωφόρους.


Το δρομάκι των ληστών
Το δρομάκι των ληστών στη Węgierska Górka δημιουργήθηκε το 2009 ως αποτέλεσμα της υπαίθριας γλυπτικής που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο. Έξι καλλιτέχνες δημιούργησαν έξι φιγούρες ληστών. Τα γλυπτά, ύψους 4,5 έως 5 μέτρων, τοποθετήθηκαν κατά μήκος της οδού Zielona

Μονοπάτια πεζοπορίας
Η κόκκινη τουριστική διαδρομή Barania Góra - Magurka Radziechowska - Glinne - Węgierska Górka - Żabnica - Abrahamów - Rysianka (Η κύρια τουριστική διαδρομή του Beskid)

Το πράσινο τουριστικό μονοπάτι Węgierska Górka - πέρασμα Siodełko - Złatna - πρόσβαση στο μαύρο τουριστικό μονοπάτι Złatna - Wierch Wisełka pod Barania Góra

Χάρτες
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
0 Σχόλια

Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Συνομιλία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Αποστολή μηνυμάτων μόνο σε συνδεδεμένους