ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Ciechocinek (Πολωνία)

Ciechocinek - Σιντριβάνι στα Parterres του Hellwig

#συντριβάνι
Ζωντανή μετάδοση στο Ιανουάριος 9, 2017
προβολές

Περιγραφή

Το σιντριβάνι Hellwig βρίσκεται δίπλα στο Νοσοκομείο Νο 1, στον περίφημο παραλιακό δρόμο του Ciechocinek, και άρχισε να λειτουργεί στις αρχές Ιουνίου 2011.

Στο σιντριβάνι, που περιβάλλεται από κιγκλίδωμα, υπάρχουν 7 κυβικά μέτρα νερού σε κλειστή κυκλοφορία. Στο κέντρο υπάρχει ένα κύπελλο ύψους 1,6 μ., πάνω από το οποίο αναβλύζει ένα λεπτό ρεύμα νερού. Υπάρχουν 64 ρεύματα νερού στο κύκλωμα και επίσης 8 συσσωρευμένα ρεύματα που υψώνονται κάθετα.

Οι εκτοξευτήρες του τύπου Windsor 600 εκτοξεύουν νερό σύμφωνα με ένα μεταβλητό πρόγραμμα. Όλο το πρόγραμμα ελέγχεται από υπολογιστή. Το βράδυ συνοδεύεται από ένα σόου φωτισμού - το σιντριβάνι φωτίζεται ένα προς ένα με διαφορετικά χρώματα. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να βρείτε μια ελεύθερη θέση στα παγκάκια που περιβάλλουν το σιντριβάνι.

Το φθινόπωρο και το χειμώνα, λόγω της μειωμένης θερμοκρασίας του αέρα, το σιντριβάνι απενεργοποιείται. Στη θέση του νερού που έρεε παλαιότερα, τοποθετείται ένας όμορφος φωτισμός, ο οποίος μοιάζει με τη γοητεία του νερού που εκτοξεύεται από τη βρύση.

Καιρός
scattered clouds

14°C

CIECHOCINEK

Χάρτες
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
0 Σχόλια

Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Συνομιλία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Αποστολή μηνυμάτων μόνο σε συνδεδεμένους