ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Ustka (Πολωνία)

Ustka - COLUMBUS

#πανόραμα
Ζωντανή μετάδοση στο Ιανουάριος 8, 2017
προβολές

Περιγραφή

Αν νομίζετε ότι η Ustka ισούται με... κενότητα, κάνετε μεγάλο λάθος. Αν προσθέσουμε ότι εννοούμε την καλοκαιρινή περίοδο, δεν πρόκειται καν για λάθος, αλλά για καμήλα. Η Ustka είναι μια θαυμάσια πόλη-λιμάνι, η οποία είναι επίσης ένα θέρετρο υγείας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να συναντήσετε εδώ μόνο ηλικιωμένους. Τίποτα πιο παραπλανητικό. Αρκεί να κοιτάξετε μέσα από την κάμερά μας τον κοντινό παραλιακό πεζόδρομο όπου περπατούν νεαρά, μαυρισμένα σώματα. Σε κοντινή απόσταση στην παραλία υπάρχει επίσης κάτι για να διαλέξετε..

Η ταβέρνα COLUMBUS είναι ο μοναδικός τέτοιος κλιματικός χώρος στην καρδιά της Ustka, ακριβώς δίπλα στο φάρο.
Πρόκειται για ένα εστιατόριο με μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια της Βαλτικής, το οποίο προσφέρει πολωνική και ευρωπαϊκή κουζίνα. Ο καθένας θα βρει κάτι για τον εαυτό του, ξεκινώντας από διάφορα σνακ - ιδανικά συνοδευτικά της μπύρας, μέσα από μια ποικιλία ψαριών, θαλασσινών, σαλάτες και σούπες, και καταλήγοντας σε αξιόλογα κυρίως πιάτα.

Η μουσική στο βάθος είναι πάντα ευχάριστη στο αυτί - σε επιλεγμένες ημέρες παίζεται ζωντανά, και έξω από τα παράθυρα υπάρχει μια μοναδική θέα - απευθείας στον όμορφο παραλιακό δρόμο, η οποία εγγυάται ότι οι επισκέπτες αισθάνονται άνετα, μπορούν να χαλαρώσουν και να ξεχαστούν για λίγο.

Σας προσκαλούμε να κάνετε ένα γαστρονομικό ταξίδι και να επισκεφθείτε διαφορετικές γωνιές γεύσης και αρώματος. Ελπίζουμε ότι ο χρόνος που θα περάσετε στο εστιατόριό μας θα σας αφήσει ευχάριστες και αξέχαστες αναμνήσεις.

www.columbus.ustka.pl

Καιρός
few clouds

12°C

USTKA

Χάρτες
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
1 Σχόλια

Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση

decker

Kamera OK lecz te lampki przed kamerą to porażka

decker | 8 μήνες, 1 βδομάδα πριν | 0 Replies
0 0

Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση


ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Συνομιλία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Αποστολή μηνυμάτων μόνο σε συνδεδεμένους