ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Ustroń - Κορυφή του βουνού Równica

Ζωντανή μετάδοση στο Ιούλιος 19, 2016
προβολές

Περιγραφή

Równica - μια βουνοκορφή 885 μ. πάνω από το επίπεδο της θάλασσας στην οροσειρά του Βιστούλα στο Silesian Beskid, που βρίσκεται μεταξύ των κοιλάδων του Βιστούλα και της Brennica.

Οι πλαγιές και η κορυφή καλύπτονται από δάση, κυρίως οξιάς και μικτά.

Στο ξέφωτο κάτω από την κορυφή, σε υψόμετρο 785 μ., υπάρχει ένα ορεινό σαλέ που ιδρύθηκε το 1927, η εμφάνιση του οποίου σχετίζεται με την τοπική αρχιτεκτονική. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα γραφείο της GOPR.

Ένας ασφαλτοστρωμένος δρόμος από το Ustroń οδηγεί στο ορεινό καταφύγιο. Στην κορυφή της Równica και δίπλα στον ξενώνα υπάρχει μια διασταύρωση τουριστικών μονοπατιών, τα οποία μπορούν να σας μεταφέρουν στο κέντρο του Ustroń, στο Ustroń Polany, στο Skoczów, στη Brenna και στο πέρασμα Salmopolska. Το Main Beskid Trail περνάει από εδώ.

Από την κορυφή υπάρχει μια εκτεταμένη πανοραμική θέα του Silesian Beskid με τις κορυφές του: Czantoria Wielka, Mała, Mt Tuł, Skrzyczne, Soszów Wielki, Barania Góra, Malinowska Skała.

Στη νότια πλαγιά της Równica υπάρχει ένα μεγάλο κέντρο διακοπών και σπα.

Στο μονοπάτι από το Ustroń ο τόπος των προτεσταντικών υπηρεσιών - που πραγματοποιούνται στην ύπαιθρο από την εποχή των θρησκευτικών διωγμών μέχρι σήμερα.

Χάρτες
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
0 Σχόλια

Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Συνομιλία

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ
Αποστολή μηνυμάτων μόνο σε συνδεδεμένους